Oldalmenü
Naptár

Több millió forintos döntés előtt áll és úgy érzi, nehéz megtalálni a valódi különbséget a bankok hitelei között?

Segítünk!

Honlapunkon mindent megtalál egy helyen, mely az elsődleges tájékozódáshoz szükséges.

 

 Nálunk nem csak az akciós törlesztő részleteket ismerheti meg, de kérésére pontos tájékoztatást kap az összes járulékos költségről (folyósítási díj, szerződéskötési díj, hitelbírálati díj stb.) is, illetve bemutatjuk az akciós időszakot követő törlesztő összeget is.

A hitelfelvétel során a preferenciák eltérőek lehetnek.

 

Van aki pályája elején állva fizetésében jelentős felfutásra számít a következő években és ennek megfelelően a hitel futamidejének első éveiben a törlesztő részlet minimalizálására törekszik. Ezzel szemben azok, akik nem számolnak fizetésük jelentős emelkedésére, általában a teljes futamidő alatt kiegyensúlyozott fizetési terhelést választva keresik a legkedvezőbb konstrukciókat.

Amennyiben már rendelkezik hitellel, biztos lehet benne, hogy a piaci verseny által megjelent olcsóbb termékek révén talál magának alacsonyabb törlesztő részlettel rendelkező hitelt, mellyel a következő években akár százezreket is megtakaríthat.

 
Külön figyelmet kell fordítanunk egy 10, 15, 20 éves vagy még hosszabb lejáratú hitel esetén arra az esetre, ha lejárat előtt szeretnénk törleszteni hitelünket. Egyes bankoknál ez fix 35 ezer Ft-ba kerül, míg más esetekben a fennálló tartozás 1.5- 4 %-át kell kifizetni. Ezen utóbbi tétel 10 millió Ft fennálló tartozás esetén 225 ezer Ft ( 1,5 % számítva ), azaz pontosan 190 ezer Ft-tal több mint a fix díjat alkalmazó banknál.

Lehet, hogy még csak tervezi új lakása megvásárlását, de még bizonytalan benne, hogy mekkora hitelt vehet fel. Erre a helyzetre is megtalálja a segítséget, kiszámíthatjuk az Ön számára javasolható maximális hitel mértékét a jelenlegi jövedelmi, vagyoni helyzete alapján.
  •  

     

    Vitaminkirály Partnerprogram